HIFK on vahvistanut puolustustaan nimekkäällä pelaajalla.

Helsinkiläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että on päässyt peräti seuraavat kolme kautta kattavaan sopimukseen puolustaja Ilari Melartin kanssa.

33-vuotias Melart edusti kuluneella kaudella saksalaista Adler Mannheimia, jonka riveissä 23 ottelussa syntyi yhteensä 15 (2+13) tehopistettä.

– Pelillisesti homma toimi Saksassa, mutta muuten kaikki ei mennyt ihan putkeen. Sain kesken kauden Ruotsista tarjouksia, mutta sitten tuli joulukuinen loukkaantuminen. Lopulta päätimme perheen kanssa lentää takaisin Suomeen. Heti koneen laskeuduttua laitoin tekstiviestin Tobias Salmelaiselle ja kysyin lähtisikö hän kanssani lounaalle.

– Lounaalla huomasimme, että ajatus mahdollisesta yhteistyöstä oli hyvin samanlainen molemmilla. Minulla on aina ollut ajatuksena, että haluan pelata HIFK:ssa vielä ennen kuin peliurani päättyy. Koen, että on parempi tulla ennemmin kuin myöhemmin. En halua tulla tänne vain jäähdyttelemään. Kun kotona kerroin saamastani sopimustarjouksesta HIFK:hon, vaimo kysyi, olenko onnellinen. Mä olen ihan helvetin onnellinen tästä diilistä, Melart kehuu seuran tiedotteessa.