MM-kisat polkaistaan käyntiin perjantai 13. päivänä toukokuuta. Leijonat.com ennakoi kisoja esittelemällä kisojen mielenkiintoisimpia pelaajia, mestarisuosikkeja ja paljon muuta.

Tässä artikkelissa listaamme kovatasoisen turnauksen viisi parasta nuorta tähteä. Listauksessa olemme ottaneet huomiin 21-vuotiaat ja sitä nuoremmat pelaajat.

5. Juraj Slafkovsky, Slovakia

Juraj Slafkovsky ei ole ehkä taitotasoltaan kisojen kärkeä, mutta olympialaisten jälkeen hänet on pakko nostaa mukaan listalle. 18-vuotias slovakkihyökkääjä paukutti seitsemään olympiamatsiin seitsemän maalia. Hän tuntuu saavan metrin pituutta ja kymmenen kiloa lihasta lisää, kun hän pukee Slovakian paidan päälleen.

4. Dylan Cozens, Kanada

Dylan Cozens on yksi Buffalo Sabresin parhaista nuorista lupauksista. Tämä oli vasta hänen toinen NHL-kautensa, mutta Cozens sai jo vahvat tehot aikaiseksi heikossa joukkueessaan. 79 NHL-matsissa Cozens pyssytti tehot 13+25=38. Liukas liike on nuoren kanadalaisen vaarallisin ase.

Kuva: Getty Images

3. Dawson Mercer, Kanada

Kanadan Dawson Mercer pelasi erinomaisen tulokaskauden NHL:ssä. Hän yllätti monet iskemällä 82 ottelussa tehot 17+25=42. Laitahyökkääjän pelinäkemys on aivan omassa luokassaan.

2. Tim Stützle, Saksa

Tim Stützle on Ottawa Senatorsin hyökkäyksen suurin tulevaisuuden lupaus. Pienikokoinen hyökkääjä on saanut kritiikkiä sukeltamisesta, mutta se ei ole hidastanut pistetehtailua. Hän iski tällä kaudella NHL:ssä 79 ottelussa tehot 22+36=58.

1. Moritz Seider, Saksa

Detroit Red Wingsin puolustaja Moritz Seider on ennakkosuosikki NHL:n parhaaksi tulokkaaksi. Hän dominoi peliä kummassakin päädyssä. Seider nakutti 82 ottelussa tehot 7+43=50. Häneltä onnistuu niin hyvät avaukset, kovat laukaukset kuin rajut taklauksetkin.