Suomalaisen päävalmentaja Kari Jalosen luotsaama Tshekki on saanut joukkueeseensa uuden pelaajan Pohjois-Amerikasta Suomessa pelattaviin MM-kisoihin.

Joukkueeseen liittyy Washington Capitalsin 31-vuotias puolustaja Michal Kempny. Mies pelasi kuluneella kaudella vain 15 NHL-ottelua tehoin 1+1. AHL:n puolella hän kirjautti puolestaan Hershey Bearsin paidassa 24 ottelua pistein 0+7.

Kempny on pelannut Pohjois-Amerikassa kaudesta 2016-17 saakka. Hän on pelannut urallaan 247 NHL-ottelua (15+48=63) edustaen Capitalsin lisäksi Chicago Blackhawksia. Puolustaja oli juhlimassa Capitalsin mukana myöskin Stanley Cupin voittoa kauden 2017-18 päätteeksi.

Aiemmalla urallaan Kempny on pelannut kaksi kertaa MM-kisoissa, vuosina 2016 ja 2017.

Kempnyn saapuminen joukkueeseen vahvisti myöskin sen, ettei puolustaja David Musil jatka enää joukkueen mukana.