Toni Söderholmin luotsaama Saksa vahvistuu kahdella uudella pelaajalla Pohjois-Amerikasta meneillään oleviin MM-kisoihin.

He ovat 20-vuotias hyökkääjä Lukas Reichel sekä 22-vuotias puolustaja Leon Gawanke. Molemmat ovat tuttuja nimiä Söderholmille, nimittäin heidät nähtiin mukana myöskin viime kevään MM-kisoissa. Silloin Reichel viimeisteli yhdeksässä ottelussa tehopisteet 2+4 ja Gawanke iski kymmenessä ottelussa kaksi maalia.

Reichel pelasi kuluneen kauden Chicago Blackhawksin organisaatiossa, jossa kausi sujui pääasiassa farmijoukkue Rockford IceHogsin riveissä. Hän tehtaili AHL:ssä 56 otteluun komeat tehopisteet 21+36=57. NHL:n puolella hän pääsi myöskin pelaamaan 11 ottelua tehoin 0+1.

Gawanke pelasi menneen kauden Winnipeg Jetsin farmiseura Manitoba Moosen joukkueessa. Hän mätti 65 otteluun pakin paikalta mukavat tehopisteet 10+26=36.

Molempien pelaajien odotetaan saapuvan Helsinkiin torstaina.