Kristian Vesalaisen NHL-pelit ovat jäämässä toistaiseksi tauolle. Ruotsalaislehti Expressen kertoo, että SHL-seura Malmö Redhawks on tehnyt sopimuksen suomalaishyökkääjän kanssa ensi kaudesta.

Menneellä kaudella 22-vuotias Vesalainen pelasi Winnipeg Jetsin riveissä 53 NHL-ottelua pistein 2+1. Lisäksi hän kiekkoili AHL:ssä Manitoba Moosen joukkueessa, jossa hän teki 17 otteluun tehot 3+3. Kahdessa pudotuspeliottelussa hän jäi pisteittä.

Vesalainen on Winnipegin ykköskierroksen (#24) varaus kesän 2017 varaustilaisuudesta. Edellisen neljän kauden aikana hyökkääjä on pelannut 70 NHL-ottelua (2+3) sekä 105 AHL-ottelua (20+34=54). Vesalaisen sopimus päättyi kuluneeseen kauteen.

Aiemmalla urallaan Vesalainen on pelannut Ruotsissa myöskin kaudet 2015-17, jolloin hän edusti Frölundaa. Silloin hän pelasi sekä edustusjoukkueessa että junioreissa.