MM-kisojen sunnuntain kierroksen toisessa iltaottelussa muhii varsinainen jättipaukku, kun Ranska karkasi kaikki viisi otteluaan voittanutta Sveitsiä vastaan kahden maalin karkumatkalle heti avauserässä.

Ranskan avausmaalista vastasi KalPassakin ihastuttanut nykyinen Columbus Blue Jackets -hyökkääjä Alexandre Texier. Nuorukainen tarjoili esityön myös Ranskan 2-0-osumaan, jonka viimeisteli Valentin Claireaux.

Voitto Sveitsistä olis melkoinen jymypaukku, sillä eri vedonlyöntitoimistot tarjosivat Ranskan voitolle ennen ottelua lähempänä 20:tä huitelevaa kerrointa. Sveitsi kaatoi lauantain ottelussaan Kanadan (6-3), minkä myötä joukkue on noussut yhdeksi suurimmista mitalisuosikeista.

Sunnuntain iltapäiväotteluissa Latvia kaatoi Iso-Britannian 3-2. Saksa joutui koville Kazakstanin kanssa ja nappasi voiton lopulta maalein 5-4.