NHL:n pudotuspeleistä tiistain vastaisena yönä pudonneen runkosarjavoittaja Florida Panthersin ympärillä kuohuu.

Aleksander Barkovin kipparoima ja Anton Lundellin sekä Eetu Luostarisen pudotuspeleissä edustama ”suomalaisseura” hävisi toisen kierroksen ottelusarjansa hallitsevaa NHL-mestari Tampa Bay Lightningia vastaan suoraan neljässä ottelussa. Ratkaiseva neljäs peli päättyi Panthersin 49 laukauksesta huolimatta Tampa Bayn 2-0-voittoon.

Nyt Panthers-pelaajien ympärillä kuohuu. 95.3 WDAE -radio-ohjelma väittää lähteisiinsä vedoten useiden Panthers-pelaajien viettäneen aikaansa strippiklubilla aamun tunneille saakka kolmannen Tampa-tappion jälkeen.

Panthersin päävalmentaja Andrew Brunette kielsi ennen neljättä ottelua tietävänsä mitään asiasta. Brunette jätti kuitenkin kolmannessa ottelussa pelanneista miehistä Anthony Duclairin sekä Ryan Lombergin ulos kokoonpanosta neljännessä ottelussa. Kaksikon osallisuudesta strippiklubikohuun ei tosin ole varmuutta.

BREAKING NEWS on @PatandAaronShow: Sources say several Florida Panthers players were out partying at Tampa strip club until nearly 3 AM. Watch the video for more. #GoBolts #NHL

@PatDonvanRadio @JacobsonOnAir

📻 95.3FM | 620AM | 95.7 HD3
💻 / 📱 https://t.co/ofcFkfysEx pic.twitter.com/Yii4gFRLmt

— 95.3 WDAE & AM 620 (@953WDAE) May 23, 2022