Tappara on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen 19-vuotiaan hyökkääjän Philip Granathin kanssa. Norjan jääkiekon suurimpiin lupauksiin lukeutuva hyökkääjä siirtyy tamperelaisjoukkueeseen SHL:stä Rögle BK:sta.

Frisk Askerin kasvatti muutti Ruotsiin vuonna 2018. Granath pelasi tällä kaudella SHL:ssä 40 ottelua tehopistein 1+1.

170-senttinen hyökkääjäväkkärä teki myös Ruotsin J20 Nationell -sarjassa 20 ottelussa pisteet 10+17=27.

-Philip on Norjan -02-ikäluokan lahjakkaimpia pelaajia, ja hän on pelannut viimeiset neljä kautta Ruotsin huippuorganisaatioissa. Philip on erittäin luisteluvoimainen ja energinen pelaaja. Hänen työteliäs ja taisteleva peliluonne sopii hyvin Tapparan arvoihin. Pelin tuottavuutta kehittämällä Philipillä on hyvä mahdollisuus kasvaa yhdeksi Liigan kärkipelaajista, päävalmentaja Jussi Tapola kommentoi uutta hankintaa.