Mikko Manner on ollut osa Jukka Jalosen valmennustiimiä Leijonissa neljän vuoden ajan. Kaksikon tiet kohtasivat kuitenkin jo paljon aikaisemmin.

Kaudella 1997-98 Jalosen valmentamassa Sportin juuri ykkösdivisioonaan nousseessa joukkueessa Manner vaikutti pelaajan roolissa. Mamba pelasi 38 ottelua tehopistein 5+3=8.

Joukkueen kokoonpanossa oli toinenkin nykyisen Jalosen kannalta mielenkiintoinen nimi. Glen Gulutzan siirtyi pelaajauransa jälkeen valmennustehtäviin ja on päässyt NHL:ään asti. Kaudet 2011-13 ja 2016-18 Gulutzan oli päävalmentaja Dallas Starsissa ja Calgary Flamesissä, mutta nykyään hän toimii Edmonton Oilersin apuvalmentajana.

Jalosen ja Mannerin yhteistyö valmentajina ei olisi melkein paremmin voinut mennä. Vuoden 2019 ja 2022 MM- ja Pekingin olympiakulta ovat neljän kauden sisään hakevat neljän kauden sisään ansaittuna menestyksenä vertaistaan.