Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers kohtaavat konferenssifinaalien toisen ottelun merkeissä Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä kello 3:00. Otteluvoitot ovat Avalanchelle 1-0.

Avalanche on kokenut ottelun alla kovan takaiskun. Joukkueen ykkösvahti Darcy Kuemper ei nimittäin pysty pelaamaan ottelussa. Hän joutui jättämään edellisen ottelun kesken ylävartalovamman vuoksi. Ottelun jälkeen kävi ilmi, että hänen näkönsä sumentui kesken pelin eikä hän kyennyt näkemään kiekkoa.

Kuemper on pelannut pudotuspeleissä kymmenessä ottelussa torjuntaprosentilla 89,7%. Runkosarjassa hän pelasi puolestaan 57 ottelua (92,1%).

Joukkueen maalille nousee seuraavaan peliin Pavel Francouz. Hän on torjunut pudotuspeleissä kolmessa ottelussa torjuntaprosentilla 88,9%. Runkosarjassa Francouz sai vastuuta 21 ottelun verran (91,6%).

Luukkuvahdiksi nousee puolestaan nuori suomalaisvahti Justus Annunen. Hän on pelannut tällä kaudella ja koko urallaan vain kaksi NHL-ottelua runkosarjassa torjuntaprosentilla 86,3%. Annusen kausi on sujunut pääasiassa AHL:ssä, jossa hän pelasi 48 runkosarjaottelua ja yhdeksän pudotuspelikamppailua.