Carolina Hurricanesin Jesperi Kotkaniemi jaksoi hymyillä median edessä, vaikka hänen edustaman joukkueen kausi päättyi aiemmin viikolla NY Rangersia vastaan pudotuspelien toisen kierroksen seitsemänteen osaan.

Tällä kaudella kaikkiaan 80 ottelussa tehot 12+19=31 nakuttaneella suomalaisella on seuraavaksi edessä ansaittu huili. Kotkaniemeltä kysyttiin mediatilaisuudessa kesäsuunnitelmia, ja hän nauratti toimittajia.

– Toivottavasti saan kutsun Teuvon (Teräväinen) mökille, pelaaja virnisti.

Toimittaja uteli, etteikö häntä muka vielä ole kysytty mökkeilemään.

– Ei. Hän sanoi, että olen yhä try-outilla (koejalla), mutta saapa nähdä, hyväntuulinen porilainen veisteli.

21-vuotialla Kotkaniemellä ja kuusi vuotta vanhemmalla Teräväisellä on vielä yhteistä aikaa edessä ainakin kaukalossa. Nykyiset sopimukset pitävät miehet Canesissa kauden 2029-30 ja sesongin 2023-24 loppuun saakka.