Kari Jalonen luotsasi Tshekin miesten maajoukkueen MM-mitaleille ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen oltuaan työssä vasta kaksi kuukautta. Yleinen mielipide lienee, että MM-pronssi näissä olosuhteissa oli vakuuttava temppu, mutta Jiri Hudler ei ole vaikuttunut.

— Häntä ihaillaan turhaan, Hudler täräyttää iSport.cz:n studiossa. Mistä syntyi idea juhlia pronssia? Joko voitto tai ei mitään. Oletko koskaan nähnyt jonkun juhlivan toista sijaa Stanley Cup -finaaleissa?

Pronssimitalin voittamiseksi Jalonen ei Hudlerin mielestä ole antanut mitään. Kunnia menestyksestä kuuluu hänen mukaansa muutamalle avainpelaajalle.

Vuonna 2017 kohun saattelemana pelaajauransa päättänyt Hudler oli itse kolme kertaa MM-kisoissa, mutta mitaleita ei näistä turnauksista Tshekille tullut. NHL:ssä Detroit Red Wingsiä, Calgary Flamesiä, Florida Panthersiä ja Dallas Starsia edustanut hyökkääjä pelasi 12 kauden aikana 708 ottelua ja voitti Stanley Cupin vuonna 2008.