Venäläisvahti Anrei Karejev palaa kotimaahansa kahden TPS:ssä pelatun kauden jälkeen. Päättyneellä kaudella hän oli Liigan parhaita maalivahteja. Runkosarjassa Karejevin torjuntaprosentti oli 92,1.

Nyt Venäjällä kiertää erikoinen tarina Karejevin siirrosta takaisin KHL:ään. Venäläisen Sport Expressenin mukaan Karejevilla oli sopimus myös ensi kaudesta, mutta se purettiin pelaajan toimesta.

– Tästä on hauska tarina. Karejev meni eräänä päivänä seuran urheilujohtajan juttusille ja sanoi, ettei hän voisi pysyä Suomessa poliittisen tilanteen takia. Hän sanoi täysin saman asian kuin mitä ulkomaalaispelaajat ovat sanoneet KHL:ssä. Mutta seura oli todella yllättynyt ja vaativat maksamaan korvauksen ensi vuoden sopimuksesta. Rahallinen asia saatiin ratkaistua, mutta vaikka Karejev olisi lähtenyt ilman sopua, hänelle olisi annettu mahdollisuus pelata KHL:ssä, lehdessä kirjoitetaan.

Useat suomalaispelaajat keskeyttivät KHL-kauden, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Helsingin Jokerit ja Dynamo Riika ovat vetäytyneet sarjasta kokonaan.