Leijonien kulttipelaajaksi kahdella MM-kullallaan ja olympiavoitollaan noussut, torstaina sopimuksen Oulun Kärppien kanssa solminut Marko Anttila myöntää MTV Urheilulle uran maajoukkueessa olevan ehkä ohi.

– Sanotaan näin, että vaikea kysymys tässä vaiheessa. En ole miettinyt sitä asiaa vielä. Pitkälti siitäkin kiinni miten pelit Oulussa lähtevät liikkeelle. Mitään päätöksiä en ole kuitenkaan vielä tehnyt. Rehellisesti sanottuna en siis tässä vaiheessa tiedä jatkosta, Anttila pyörittelee ”Maikkarin” haastattelussa.

37-vuotias konkarihyökkääjä muistuttaa, että kulunut kausi oli seura- ja maajoukkuepeleineen raskas rypistys.

– Oli kyllä mahtava kausi, mutta myös raskas. Mentiin lähemmäs 11 kuukautta aika kovaa. Nyt on yritetty ensin vähän juhlia ja sitten lepäillä, ”Mörkö” tiivistää kuluneen kalenterivuoden.