Columbus Blue Jacketsin ja Patrik Laineen väliset sopimusneuvottelut ovat ajautuneet umpikujaan.

Blue Jacketsin GM:n Jarmo Kekäläisen mukaan osapuolet ovat vielä suhteellisen kaukana yhteisymmärryksestä.

– Tämä on vain yksi näistä jutuista. Tässä tulee kestämään aikaa todennäköisesti, Kekäläinen kertoi The Athletic -sivustolle.

The Athleticin mukaan Kekäläinen ja Laine ovat käyneet neuvotteluja sopimuksen pituuteen liittyvistä eri vaihtoehdoista, mutta osapuolten suurin erimielisyys kohdistuu Laineen palkan (caphitin) suuruuteen.

Kekäläinen toivookin, että Laine tekisi joukkueelleen (ja myös itselleen) palveluksen ja tulisi vastaan palkkatoiveissaan.

– Heillä on heidän ajatuksensa, ja meillä on meidän ajatuksemme. Meidän tavoitteemme on saada kaikki palaset sopimaan, jotta pystyisimme kasaamaan mestarijoukkueen. Me uskomme reiluihin sopimuksiin, mutta jätkien täytyy ymmärtää se, että hekin haluavat paremman joukkueen ympärilleen. Tässä kohtaa tarvitaan pienimuotoisia kompromisseja (sopimuksen suhteen), Kekäläinen linjasi.

Laineen heinäkuussa päättyvä sopimus takasi hänelle 7,5 miljoonan dollarin palkkatulot. Suomalaistykki teki tällä kaudella runkosarjassa 56 ottelussa komeat 26 maalia ja 56 tehopistettä.