JYP on julkistanut taloudellisen tuloksensa tilikaudelle 1.5.2021 – 30.4.2022. Urheilullisesti heikosta suorituksesta huolimatta taloudellinen kunto oli vahva ja seura teki voittoa 351.641,05 euroa.

Hyvässä taloudellisessa tuloksessa oli monta tekijää: liikevaihdon 1,7 miljoonan euron kasvu edellisestä tilikaudesta, pelaajista saadut NHL-korvaukset sekä valtion sulkemiskorvaukset koronan aiheuttamista rajoituksista.

– Tulos on erinomainen ottaen huomioon urheilullisen menestyksen ja koronan aiheuttamat haasteet. Viimeiset kaksi kautta ovat olleet haasteellisia, eikä seutukunta ole päässyt juurikaan urheilumenestyksestä nauttimaan. Siitä huolimatta JYPin ympärillä oleva yhteisö niin työntekijät, yhteistyökumppanit kuin kannattajat ovat kaikki omalta osaltaan olleet erittäin sitoutuneita ja ymmärtäväisiä seuraa kohtaan, kommentoi JYP Jyväskylä Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Seppänen.

– Nyt on JYPin vuoro tehdä kaikkensa, jotta tämä hieno yhteisö saisi nauttia tulevalla kaudella myös paremmasta urheilullisesta menestyksestä.