Suomalaislupaus Brad Lambert varataan tänä kesänä NHL:ään. Puheet mahdollisesta ykkösvarauksesta ovat kuihtuneet jo aikoja sitten, mutta suurin osa kykyjenetsijöistä odottaa Lambertin yhä menevän ensimmäisellä kierroksella.

NHL-toimittaja Scott Wheeler haastatteli Lambertia ennen varaustilaisuutta. Lopuksi hän kysyi, onko jotain, jota ihmiset eivät tiedä Lambertista.

– Olen aika kilpailuhenkinen kaveri, enkä tykkää hävitä missään. Asiat voivat käydä aika rumiksi, kun pelaan kavereiden kanssa ja häviän jossain. Vittuunnun aika paljon, Lambert paljastaa.

– Se on yksi pääsyistä, joka on kantanut minua tähän pisteeseen. Jotkut voivat nähdä sen huonona asiana, että näytän liikaa tunteita, mutta se on yksi syistä, että olen tässä. Haluan aina olla paras kaikessa, mitä teen.

Lambert pelasi tällä kaudela 49 Liiga-ottelua JYPissä ja Pelicansissa. Niissä hän iski tehot 4+6=10.