Colorado Avalanche on Stanley Cup -voittaja. Joukkue kaatoi viime yönä Tampa Bay Lightningin maalein 2-1 ja otti ratkaisevan neljännen voiton finaalisarjassa.

Coloradon voittomaalista vastasi Artturi Lehkonen. Suomalaishyökkääjä pääsi ylivoimahyökkäykseen Nathan MacKinnonin ja Josh Mansonin kanssa. Lopulta MacKinnon tarjoili kiekon Lehkoselle namupaikkaan, eikä suomalainen erehtynyt.

Coloradon riveissä oli hurja määrä suomalaisia mestareita. Pelaajistossa ovat kaikkien tuntemat Lehkonen ja Mikko Rantanen, mutta joukkueessa on muitakin suomalaisia. Coloradon maalivahtivalmentaja on Jussi Parkkila. Euroopan kykyjenetsintäpäällikkönä puolestaan toimii Joni Lehto,

Viimeksi suomalaispelaaja pääsi juhlimaan Stanley Cupia vuonna 2017. Silloin valtavaa kannua nosteli Olli Määttä Pittsburgh Penguinsin paidassa.