Kanadalaispuolustaja Jesse Graham sekä yhdysvaltalais-kanadalainen hyökkääjä Jeremy Bracco siirtyvät KHL:ään. Barys Nur-Sultan tiedottaa tehneensä yksivuotiset sopimukset molempien pelaajien kanssa.

Kyseisellä kaksikolla on paljon yhteistä. Molemmat ovat pelanneet urallaan Liigassa KalPan paidassa, viime kaudella molemmat pelasivat huippukauden Saksan pääsarjassa eli DEL-liigassa ja kumpikaan ei ole aiemmalla urallaan pelannut KHL:ssä.

Augsburger Pantheria edustanut 28-vuotias Graham iski viime kaudella 52 otteluun tehopisteet 3+39=42 ja oli sarjan puolustajien pistepörssin toinen. Krefeld Pinguinen riveissä pelannut 25-vuotias Bracco tehtaili puolestaan 54 otteluun tehopisteet 14+40=54. Hän oli sarjan syöttöpörssissä neljäs ja pistepörssissä seitsemäs.

Graham on kirjauttanut tililleen Liigassa 95 runkosarjan ottelua (7+39=46) ja neljä pudotuspeliä (0+2). Bracco on pelannut puolestaan 24 ottelua runkosarjassa (2+15) sekä neljä ottelua pudotuspeleissä (0+2).