Alle 20-vuotiaiden MM-kisat aloitetaan uudelleen poikkeukselliseen aikaan. Elokuun 10. päivä alkavaan turnaukseen ensimmäisenä lopullisen joukkueensa on nimennyt Ruotsi.

Haasteen joukkueen kasaamisessa muodosti tähtihyökkääjä William Eklundin kieltäytyminen maajoukkuekutsusta viime hetkellä. NHL-debyyttinsä jo viime kaudella tehnyt San Jose Sharksin viime vuoden varaus numero 7 haluaa keskittyä kehitys- ja harjoitusleireihinsä taalaliigassa.

Paikkaajaksi on valittu Liam Öhgren. Niin ikään Djurgårdens IF:ää viime vuodet Ruotsissa edustanut hyökkääjä on Minnesota Wildin ykköskierroksen NHL-varaus tältä vuodelta.

Muista pelaajista nimekkäimpiin kuuluvat maailman lupaavimpiin maalivahteihin kuuluva Jesper Wallstedt, Detroit Red Wingsin kärkivaraus Simon Edvinsson, NHL-kokemusta omaava maalitykki Alexander Holtz, Fabian Lysell, Oskar Olausson ja Jonathan Lekkerimäki. Suomalaisittain mielenkiintoisin pelaaja on Ilves-puolustaja Leo Lööf.

Koko joukkueen ennen Eklundin kieltäytymistä näet alta tai tästä linkistä.