Jukureiden ensi kauden joukkueen rakentaminen etenee. Seura on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset ruotsalaispuolustajien Linus Nässenin ja Niclas Lundgrenin kanssa.

Nässen pelasi viime kaudella Jukureissa 59 ottelua tehoin 3+23=26. Lundgren puolestaan summasi 59 ottelussa tehot 3+13=17.

– Niclas on illasta toiseen varma suorittaja. Hän on meidän joukkueelle myös kokemuksensa kautta arvokas pelaaja, sillä meidän nuoret puolustajamme oppivat häntä seuraamalla, mitä ammattilaiskiekkoilijan elämä on, kommentoi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

– Linus on puolestaan nuori, lahjakas ja monipuolinen puolustaja, joka saapui Mikkeliin viime kaudeksi hakemaan seuraavaa steppiä uralleen, ja onnistui siinä. Meille oli itsestään selvää, että halusimme hänen jatkavan meillä myös tulevalla kaudella, ja Linus tuleekin olemaan myös ensi kaudella isossa roolissa.