Mikkelin Jukurit aloitti harjoituskautensa 4-1-vierasvoitolla Helsingin IFK:sta. Ottelu pelattiin keskiviikkona Helsingissä Elisa Areenalla.

Jukurien uudet hankinnat, tshekkiveljekset Ondrej ja Michal Kovarcik, olivat välittömästi huippuiskussa. Heistä vanhempi eli 27-vuotias Ondrej tehtaili tehot 2+1, kun taas 25-vuotias Michal säesti pisteillä 1+1. Veljekset siirtyivät Liigaan Tshekin pääsarjasta HC Ocelari Trinecin joukkueesta.

Mikkeliläisjoukkueelta maalinteossa onnistui lisäksi Markus Oden, ja Niko Huuhtanen nappasi tililleen yhden syöttöpisteen. HIFK:n ainoasta maalista vastasi Olli Palola, syöttäjinä toimivat Teemu Tallberg sekä Iiro Pakarinen.

Jukurien maalivahti Frans Tuohimaa torjui ottelussa peräti 41 kiekkoa. HIFK:n Niilo Haloselle kirjattiin puolestaan 23 torjuntaa.

Näet Kovarcikin veljesten täysosumat alta.