HPK on tehnyt valintansa tulevan Liiga-kauden kapteenistonsa suhteen.

Joukkueen kapteenina toimii ensi kaudella kokenut puolustaja Juuso Hietanen, joka teki paluun kasvattiseuraansa 15 kauden tauon jälkeen. Hietanen pelasi HPK:ssa viimeksi kaudella 2006-07, minkä jälkeen mies kiekkoili neljä kautta Ruotsissa, kymmenen kautta KHL:ssä ja viime kauden Sveitsissä.

37-vuotias Hietanen on pelannut pitkällä urallaan kahdeksat MM-kisat sekä kolmet olympialaiset, joista palkintokaappiin on tarttunut maailmanmestaruus, olympiakultaa, kaksi MM-hopeaa sekä yksi olympiapronssi.

– On kunnia-asia saada olla kapteeni ja saada hienot varakapteenit vierelle. Tästä tämä meidän yhteinen matka alkaa ja kaikki muutkin joukkueessa johtaa omalla tavallaan. Meillä on hyvä porukka kasassa ja yhdessä rakennamme pelaamistamme siihen, että olemme valmiina ja peli on kunnossa, kun Liiga alkaa, Hietanen kommentoi seuran tiedotteessa.

HPK:n varakapteeneina toimivat tulevalla kaudella Markus Nenonen sekä Antti Pihlström. 29-vuotias Nenonen on pelannut HPK:ssa viimeiset neljä kautta ja toimi kapteenin roolissa edelliset kaksi kautta. 37-vuotias Pihlström puolestaan siirtyi HPK:n riveihin viime kaudeksi ja liittyy nyt ensimmäistä kertaa mukaan joukkueen kapteenistoon.