Kanada ei jättänyt selittelyille sijaa nuorten MM-kisojen alkulohkon toisessa ottelussaan. Se murskasi Slovakian peräti lukemin 11-1.

Ottelun tehokkain pelaaja oli Kanadan joukkueen kapteeni ja ykkösketjun sentteri Mason McTavish, joka tehtaili ottelussa hulppeat tehopisteet 4+2. Nuorukainen nousi turnauksen pistepörssin kärkeen, kun kahteen otteluun ovat syntyneet jo tehot 4+4.

Joukkueen muita tehomiehiä olivat pisteet 1+3 saalistanut Joshua Roy sekä tehot 1+2 kirjauttanut Brennan Othmann.

Avausottelussaan Kanada kukisti Latvian maalein 5-2, joten kahden ottelun jälkeen Kanada jatkaa lohkon kärkipaikalla. Slovakia puolestaan hävisi ensimmäisen ottelunsa Tshekille lukemin 5-4 ja majailee parhaillaan lohkon jumbona. Nuoret Leijonat saa alkulohkossa vielä vastaansa molemmat joukkueet, ensin Slovakian ja päätöspelissään Kanadan.

Voit katsoa Kanadan ja Slovakian välisen ottelun maalikoosteen alta tai täältä.