Nuoret Leijonat ei onnistunut kaatamaan Kanadaa MM-kisojen lohkovaiheen viimeisessä ottelussa. Hienosta taistelusta huolimatta Suomi taipui 3-6 lukemin. Näin ollen Kanada voitti lohkon, ja Suomi sijoittui kakkoseksi.

Kanada puski ensimmäisessä erässä päälle kuin höyryjuna. Kanukit latoivat ensimmäisessä erässä kolme maalia. Niistä komein oli superlupaus Connor Bedardin käsittämätön rannekuti, joka ei jättänyt Leevi Meriläiselle mitään mahdollisuuksia.

Kahden pelatun erän jälkeen Kanada oli jo 5-1 johdossa. Kolmannen erän taistelulla Suomi nousi vielä kahden maalin päähän. Osumista vastasivat Joakim Kemell ja Roby Järventie. Loppukiri ei kuitenkaan riittänyt, vaan Kanada naulasi loppulukemat tyhjään maaliin.

Puolivälierissä Nuoret Leijonat kohtaa todennäköisesti Saksan. Vastaan tulee Ruotsi – Saksa -ottelun häviäjä. Ottelussa mennään kolmannen erän alussa Ruotsin 3-1 johdossa.

Voit katsoa Suomen ottelun maalikoosteen alta.