Kärpät tiedottaa lainanneensa puolustaja Jaakko Niskalan sekä hyökkääjä Aleksi Antti-Roikon Mestikseen Kokkolan Hermeksen riveihin. Lainasopimukset ovat voimassa toistaiseksi. Kärpillä on oikeus kutsua pelaajat tarvittaessa takaisin joukkueen vahvuuteen.

23-vuotias Niskala pelasi menneellä kaudella Kärpissä 38 Liiga-ottelua tehoin 0+3. Lisäksi hän käväisi lainalla HPK:ssa, jossa hän pelasi kolme peliä pisteittä. Niskala on pelannut urallaan Liigassa 70 ottelua pistein 1+3.

21-vuotias Antti-Roiko pelasi kuluneella kaudella Liiga-uransa ensimmäiset viisi ottelua Kärpissä ja kirjautti niissä yhden syöttöpisteen. Hän pelasi myös Hermeksessä kaksi ottelua lainalla ilman pisteitä. Valtaosa nuorukaisen kaudesta sujui Kärppien U20-joukkueessa, jossa hän merkkautti 36 runkosarjaotteluun tehopisteet 13+22=35 sekä kuuteen pudotuspeliin tehot 2+4.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Puolustaja Jaakko Niskala ja hyökkääjä Aleksi Antti-Roiko siirtyvät lainalle Mestis-joukkue Kokkolan Hermeksen riveihin. Lainat ovat toistaiseksi voimassaolevia.

karpat.fi/niskala-ja-ant…

#Kärpät #Liiga