KooKoo on julkistanut kapteenistonsa Liiga-kaudelle 2022-23.

Joukkueen kapteeniksi on nimitetty toisen kautensa KooKoossa aloittava Heikki Liedes. Mies toimi jo viime kaudella joukkueen varakapteenina. Hän toimi sitä ennen yhden kauden ajan Rauman Lukon kapteenina ja johdatti joukkueen Suomen mestaruuteen.

– No tosi hieno kunniahan kapteeniksi valinta on. Meillä on tässä paljon hyväluonteisia jätkiä niin kapteenistossa kuin sen ulkopuolellakin ja he johtavat sekä omilla puheillaan että teoillaan. Tälläkin rintamalla mennään siis vahvana kollektiivina myös kentän ulkopuolella. Kovasti koitan ennen kaikkea oman tekemisen kautta johtaa näyttämällä esimerkkiä siitä, mitä on voittavan joukkueen arki ja sitä sitten vaatia ja vaalia tässä meidän tekemisessä, Liedes kommentoi seuran tiedotteessa.

KooKoon varakapteeneiksi on valittu Oskari Manninen, Toni Suuronen sekä Stefan Warg. Manninen on pelannut KooKoossa kolme kautta ja on toiminut joka kaudella varakapteenina. Suuronen on puolestaan edustanut KooKoota neljä kautta ja kuulunut kapteenistoon yhdellä kaudella. Ruotsalaispuolustaja Wargille tuleva kausi on ensimmäinen Liigassa. Hän on toiminut urallaan SHL:ssä Örebro HK:n kapteenina.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Hyvä yleisö – KooKoon kapteenisto kaudella 2022–2023! 👀🔥

#TuutTuuthallille #Yksijoukkue #KooKoo65 #Liiga @smliiga