Ässät on solminut kevääseen 2025 asti ulottuvan jatkosopimuksen Eemil Erholtzin kanssa. Sopimuksesta löytyy optio, jonka avulla 22-vuotias hyökkääjä voi siirtyä kauden 2023-24 jälkeen ulkomaille.

Erholtz teki viime kaudella Liigassa 57 ottelussa tehopisteet 10+16=26. Nuorukaisen loistava kausi palkittiin valinnalla Leijonien MM-leiritykseen. Erholtz kirjasi Leijonien mukana viidessä ottelussa tehopisteet 1+2.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme kiinnitettyä viime kaudella maajoukkueeseen nousseen hyökkääjän Ässiin jo tässä vaiheessa. Eemil Erholtzin jatkaminen Ässissä on kova juttu ja on signaali siitä, että pelaajat aidosti uskovat, että Ässissä voi tavoitella isoja asioita ja mennä urallaan eteenpäin aina NHL:aan asti, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kertoi tiedotteessa.

Porin Ässät

@PorinAssat
Eemil Erholtz nähdään Ässissä myös kaudella 23-24🔥🔥

👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga