Suomalaisen jääkiekkoilun neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla eli kakkosdivisioonassa pelaava laukaalainen Gladiators HT on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen kokeneen suomalaishyökkääjä Miika Lahden kanssa. Seura tiedotti sopimuksesta Facebookissa.

35-vuotias Lahti pelasi samassa seurassa myöskin viime kauden. Hän mätti 19 runkosarjaotteluun tehopisteet 9+25=34 sekä neljään pudotuspeliin tehot 0+6.

– ”Ramin” merkitys joukkueelle, alueen kiekkoilulle sekä rautaliigalle on erittäin suuri. Kokemus ja ammattimaisuus päivittäisessä tekemisessä sekä erittäin vahvat otteet kaukalossa illasta toiseen auttaa joukkuettamme varmasti menestymään myös tulevalla kaudella. Miika on myös loistava esimerkki sekä esikuva alueen junioreille, Gladiators HT kirjoitti Facebook-päivityksensä yhteyteen.

Lahti on pelannut pitkällä urallaan Liigassa kaikkiaan 527 runkosarjan ottelua (57+87=144) sekä 95 pudotuspeliä (16+15=31). Koko Liiga-uransa ajan mies edusti JYPiä ja voitti seuran riveissä myöskin kaksi Suomen mestaruutta.

Lahti on päässyt pelaamaan urallaan myöskin EHT-otteluita Leijonissa. Lisäksi mies pelasi yhden kauden KHL:ssä Kunlun Red Starissa.