Pelicans-kannattajat saattavat saada pian hyviä uutisia. Lahtelaisseura vihjailee sosiaalisessa mediassa, että uusia vahvistuksia voi pian olla luvassa.

– Pelicansin ja HIFK:n välinen harjoitusmittelö saatiin pakettiin hetki sitten. Isku Areena on jo miltei tyhjentynyt, mutta ainakin Pelicansin urheilutoimenjohtaja Laukkasen kopista valo vielä kajastaa. Mistä ihmeestä mahtaa olla kysymys? Pelicans arvuuttelee Twitterissä.

Aiemmin tänä kesänä Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi, että vahvistusten hankkiminen voi jäädä tavallista myöhemmäksi. Pelaajamarkkinat kävivät nimittäin tulikuumina.

– Eurooppalaisia pelaajia on ollut tarjolla poikkeuksellisen paljon, johtuen ennen kaikkea KHL:n tilanteesta. Samaan aikaan kilpailu näistä huippupelaajista on ollut äärettömän kovaa ja sen sijaan, että pelaajien hinnat olisivat laskeneet, on käynyt toisin päin. Sveitsissä ulkomaalaiskiintiötä on kasvatettu, Ruotsissa on isot panostukset koronan jälkeiseen aikaan ja myös Suomessa useat seurat ovat tehneet mittavia lisäpanostuksia, Laukkanen kommentoi.