Vaasan Sport on julkistanut ensi kauden kapteenistonsa. Joukkueen kapteenin virkaan on valittu uusi mies, ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålberg. Varakapteeneiksi on nimetty puolestaan Henrik Eriksson, Shaun Heshka, Valtteri Viljanen sekä Lassi Vanhatalo.

Alkava kausi on Stålbergille kolmas Sportissa ja ylipäätään Liigassa. Hän toimi jo menneellä kaudella joukkueen varakapteenin roolissa.

– Uskon, että vahvuuteni on kilpailemisessa sekä siihen valmistautumisessa. Inhoan häviämistä ja pyrin tekemään kaiken voittamisen eteen. Sen energian levittäminen muuhun joukkueeseen tulee olemaan vahvuuteni kapteenina, Stålberg kommentoi rooliaan Sportin tiedotteessa.

Varakapteeneista Viljanen on kuulunut Sportin kapteenistoon aiemminkin. Hänelle alkava kausi on kolmas peräkkäinen varakapteenin roolissa ja kaikkiaan mies aloittaa viidennen kautensa seurassa.

Muulle kolmikolle nimitys varakapteeniksi on ensimmäinen kerta Sportin riveissä. Eriksson ja Heshka aloittavat nyt toisen kokonaisen kautensa Sportissa, kun taas Vanhatalo siirtyi seuraan kesken viime kauden.

– Tulevan kauden kapteenistossa on erittäin paljon kokemusta sekä ripaus nuoruuden intoa. Tämä ryhmä tulee olemaan tärkeä osa valmennuksen ja joukkueen arkea tulevalla kaudella. Valmentajana haluan kiittää Erik Riskaa pitkästä kapteenipestistä. ”Ekillä” on esimerkillinen Sport-sydän, mutta nyt on aika tulla ”Ekin” rinnalle auttamaan ja vaihtaa omalla tavalla joukkueen sisällä vetovastuuta. Tiedän, että kun uudet kapteenit astuvat remmiin niin ”Eki” tulee edelleen jatkamaan samaa hyvää työtä joukkueen sisällä ja myös kentällä, mitä on tähänkin asti tehnyt, Sportin päävalmentaja Risto Dufva sanoi.

Vaasan Sport

@VaasanSport
📢Sebastian Stålberg on Sportin kapteeni tulevalla Liiga-kaudella 🦅❤️

Lue lisää, katso video:
vaasansport.fi/fi-fi/article/…

#VaasanSport #Liiga #VaasaVasa