Naisleijonat kohtasi MM-kisojen sijoitusottelussa Unkarin lauantaina. Ottelu päättyi lopulta Naisleijonien nihkeään 3-2-jatkoaikavoittoon.

Suomi karkasi ottelussa jo 2-0-johtoon, kun se osui kerran sekä ensimmäisessä että toisessa erässä. Avausmaalin iski Susanna Tapani ja syöttöpisteet merkattiin Petra Niemiselle ja Krista Parkkoselle. Toisen osuman viimeisteli puolestaan Noora Tulus, syöttöpisteet saalistivat Nieminen ja Ronja Savolainen.

Vielä toisen erän aikana Unkari onnistui nousemaan ottelussa tasoihin. Joukkueen maalintekijöinä kunnostautuivat Regina Metzler ja Alexandra Huszak.

Ottelu eteni jatkoajalle. Sitä ehdittiin pelaamaan hieman yli minuutin verran, kunnes Elisa Holopainen iski ratkaisuosuman Tapanin ja Nelli Laitisen syötöistä.

Unkari pelasi vasta historiansa toista kertaa naisten MM-kisoissa, joten siihen peilaten ottelun eteneminen jatkoajalle oli suuri yllätys.

Voiton myötä Naisleijonat pelaa sunnuntaina sijoista 5-6 Japani-Ruotsi -ottelun voittajaa vastaan. Unkarin turnaus päättyi tähän.