Suomalaishyökkääjä Joni Nikko on löytänyt itselleen uuden seuran alkavaksi kaudeksi. Hän siirtyy Ruotsin kolmostasolla eli HockeyEttanissa pelaavan Borås HC:n riveihin.

28-vuotias Nikko edusti menneellä kaudella kolmea eri seuraa. Hän aloitti kautensa Liigassa Sportin paidassa, jossa hän ehti pelaamaan kuusi peliä iskien yhden maalin. Hän kävi myös lainalla Mestiksessä TUTO Hockeyn riveissä, jossa hän viimeisteli yhden osuman kolmeen peliin. Kevätkauden hän vietti puolestaan Ruotsin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla Boro/Vetlanda HC:n joukkueessa, jossa hän pelasi 16 ottelua pistein 6+0.

Liiga-urallaan Nikko on pelannut kaikkiaan 322 runkosarjaottelua (71+49=120) sekä 15 pudotuspeliä (4+1). Sportin lisäksi hän on edustanut Lukkoa, KalPaa sekä SaiPaa.

Nikko on voittanut alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden vuonna 2014.