TAMPERE. Jääkiekkoliigan kausi alkaa Ilveksen osalta keskiviikkona kotona HPK:ta vastaan. Urallaan rajuista terveyshuolista kärsinyt hyökkääjä Santeri Virtanen on pysynyt sanojensa mukaan nyt ihan tarpeeksi terveenä. Meininki on yleisesti ottaen kuulemma hyvä.

Ilves on pelannut jo tosipelejä CHL:ssä, ja kauden alku on vaikuttanut ainakin tuloksellisesti vaikealta. Ilves on E-lohkon hännillä kolmessa pinnassa. Kauden neljästä ensimmäisestä ottelusta on irronnut vain yksi voitto.

Fribourgia vastaan tuli sarja-avauksessa käkättimeen maalein 2-3, Salzburg kaatui samalla keskieurooppalaisella reissulla ylitöiden jälkeen 3-2. Vaikka retki oli tuloksellisesti haastava, antoi CHL:n debytantti Ilves itsestään kokonaisuudessaan huikean kuvan.

– Oli hieno reissu, siihen tuli alle vähän leiriäkin. Fribourgissa oli tiukka ja tasainen matsi, mutta valitettavasti se kääntyi kaverille. Siellä oli Ilves-paitoja, Virtanen muistelee liigakauden avaustapahtumassa Nokia Arenalla.

Mitä CHL-reissusta jäi muuta mieleen, entä mitä Virtanen puhuu alkaneesta liigakaudesta? Lue haastattelu kokonaisuudessaan täältä.