Ilta-Sanomat uutisoi keskiviikkona, että hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara on etsinyt joukkueeseensa uutta päävalmentajaa jo viime keväästä lähtien. IS:n tietojen mukaan Tappara on tehnyt sopimustarjouksen viimeksi Nuoria Leijonia luotsanneelle Antti Pennaselle.

43-vuotias Pennanen toimi Nuorten Leijonien päävalmentajana kahden edelliskauden ajan. Hän voitti joukkueen peräsimessä ensin MM-pronssia ja elokuussa pelatuissa kisoissa MM-hopeaa. Sitä ennen hän luotsasi Liigassa HPK:ta neljä kautta, jonka aikana hän voitti Suomen mestaruuden keväällä 2019.

IS:n tietojen mukaan Tapparan ja Pennasen sopimusneuvotteluissa on ollut kuitenkin mutkia matkassa. Pennanen keskittyi elokuussa nuorten MM-kisoihin eikä halunnut tuolloin neuvotella Tapparan kanssa sopimuksesta. Sen seurauksena Tapparan seurajohto ärsyyntyi asian viivyttelystä.

Tällä hetkellä Tapparan päävalmentajana toimii Jussi Tapola, jolle alkanut kausi on tällä erää viimeinen joukkueen pääkäskyttäjänä. Tapola toimii kolmatta peräkkäistä kauttaan Tapparan päävalmentajana, minkä lisäksi hän toimi samassa pestissä myös kaudet 2014-17.