Jääkiekossa käydään usein väittelyä siitä, kuka on maailman paras pelaaja juuri nyt ja koko lajin historiassa. Leijonat-legenda Teemu Selänne sanoi Twitterissä oman kantansa asiaan.

Keskustelu sai alkunsa, kun olympiakomiteassa työskentelevä Ilkka Palomäki kommentoi Nathan MacKinnonin jättisopimusta. Hän sanoi, että MacKinnon on syystäkin uusi palkkakuningas, sillä hän on maailman paras jääkiekkoilija tällä hetkellä.

Selänne oli eri mieltä.

– Se on varma, että ämmällä alkaa paras… mun paperissa McDavid ylivoimainen ykkönen. Sitten on makuasia: MacKinnon, Makar, Matthews… on siellä muitakin. Liiga täynnä huikeita nuoria jätkiä, Selänne hehkuttaa maailman kärkipelaajia.

Selänteen luetteloimat nimet dominoivat NHL:ää viime kaudella. McDavid voitti runkosarjan pistepörssin, Matthews maalipörssin, Makar pakkien pistepörssin ja MacKinnon johdatti Coloradon Stanley Cup -mestaruuteen.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne

Ilkka Palomäki

@IlkkaPalomaki
NHL:ssä on uusi palkkakuningas. Miksipäs ei, kun kyseessä on myös maailman paras jääkiekkoilija tällä hetkellä. #nhlfi

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Nathan MacKinnon ja reilu 100 miljoonaa! 💸

Sopimuksen caphit 12,6 miljoonaa per kausi.

#NHLfi
Se on varma että Ämmällä alkaa paras….mun paperissa McDavid ylivoimainen ykkönen..sitten makuasia : MacKinnon, Makar, Matthews.. on siellä muitakin… liiga täynnä huikeita nuoria jätkiä😊👏💪👍