Lappeenrannan SaiPan 22-vuotias puolustaja Mikael Koskimies ilmoittaa lopettavansa peliuransa.

SaiPan kasvatilla olisi ollut sopimus voimassa vuoteen 2024 asti. Koskimies on ollut viime kaudesta lähtien lainalla Mestiksessä Imatran Ketterässä.

Nuoren puolustajan päätöksen taustalla on useita syitä.

– Päätös lopettamisesta oli kypsynyt ja pidemmän aikaa taustalla ja pohdin asiaa jo viime kaudella. Pidemmät loukkaantumisjaksot ja kiekollisesti haastavat ajat hieman koettelivat, mutta en missään vaiheessa kuinkaan pohtunut lopettamista vakavasti. Kesätreeneihin ja tulevaan kauteen lähdin motivoituneella mielellä, mutta jossain vaiheessa jääkiekko kävi vähän raskaaksi. Siinä vaiheessa kun intohimo muuttuu työksi, niin aloin harkita lopettamista tosissaan, Koskimies kertoi SaiPan tiedotteessa.

– Tässä vaiheessa opiskelut ja jääkiekon ulkopuolinen elämä tuntuvat enemmän houkuttelevalta. Liiga-pelit olivat itselle iso saavutus, varsinkin kun peilaa siihen, että ehdin jo kerran aiemmin lopettaa urani, Koskimies päätti.

Koskimies pelasi Liiga-urallaan 22 ottelua pistein 0+2. U20 SM-sarjassa 191-senttinen puolustaja kirjasi 94 ottelussa tehopisteet 7+42.