NHL:n runkosarjassa viime kaudella voittoon 122 pisteellä marssineen Florida Panthersin liito loppui pudotuspeleissä kuin seinään.

Tampa Bay Lightning tuhosi pantteripaidat kakkoskierroksella voitoin 4-0 floridalaisten kauden päättyessä siihen.

Joukkueen kippari Aleksander Barkov muisteli karua pettymystä NHL:n nettisivuilla.

– Tappio oli niin karu, että pettymyksen käsitteleminen kesti normaalia pidempään. Kun palasin kesällä Suomeen, olin erittäin motivoitunut harjoittelemaan hyvin. Uskon, että tällä joukkueella on hyvä mahdollisuus edetä tulevalla kaudella yhä pidemmälle pudotuspeleissä.

Nyt Panthers haluaa jatkaa siitä, mihin se viime kaudella jäi.

– Aloitimme runkosarjan hyvin, ja joukkueen peli parani kevättä kohden. Meillä on paljon uusia pelaajia ja valmentajia, joten alkukaudesta pelikirja voi olla vielä hiukan keskeneräinen. Tällä hetkellä kaikki näyttää hyvältä ja odotamme innolla kauden ensimmäistä ottelua.