Tulisesta laukauksestaan tunnettu Eeli Tolvanen ei ole noussut vielä kärkikenttien pistelingoksi Nashville Predatorsissa, mikä on nostanut 23-vuotiaan laitahyökkääjän ajoittain jopa siirtohuhujen kohteeksi.

The Athletic listasi artikkelissaan jokaisen NHL-joukkueen todennäköisimmin siirtokohteeksi joutuvan pelaajan. Predatorsista valinta kohdistui Tolvaseen..

– Predators on vahvistunut kesällä, minkä lisäksi joukkue onnistui pitämään Filip Forsbergin riveissään. Ennakkoarvioissa kyseessä on kuitenkin siirtotakarajan myyjäjoukkue. Tolvanen ja Dante Fabbro ovat nuoria pelaajia, jotka saattavat olla houkuttelevia hankintoja joukkueille, jotka uskovat saavansa heistä nähtyä enemmän irti. Kumpikin kaksikosta joutunee tyytymään alkavalla kaudella viime kautta pienempään rooliin Predatorsissa, mediajätti laskeskelee.

Tolvanen urakoi viime kaudella 75 runkosarjapeliä tehoin 11+12=23. Mies aloittelee parhaillaan toista kautta kolmivuotisesta, 1,45 miljoonan dollarin vuositulot takaavasta sopimuksestaan.