Florida Panthers voitti Nashville Predatorsin NHL:n harjoituskauden avausottelussaan jatkoajan jälkeen luvuin 4-3.

Ottelussa nähtiin useita suomalaisonnistujia. Ennen kaikkea edukseen esiintyivät ensimmäiset ottelunsa NHL-kokoonpanossa pelanneet Panthers-puolustaja Santtu Kinnunen sekä Predatorsin hyökkääjä Juuso Pärssinen. Kinnunen kirjautti tehopisteet 0+2, kun taas Pärssinen merkkautti tehot 1+1.

Panthers varasi 23-vuotiaan Kinnusen 7. kierroksella (#207) kesän 2018 varaustilaisuudessa. Kinnunen teki Panthersin kanssa kaksivuotisen tulokassopimuksen viime keväänä. Viimeiset kaksi kautta Kinnunen edusti Liigassa Tapparaa, jonka riveissä hän voitti myöskin Suomen mestaruuden viime keväänä.

21-vuotias Pärssinen on Predatorsin 7. kierroksen varaus (#210) kesän 2019 varaustilaisuudesta. Pärssinen teki kolmevuotisen tulokassopimuksen Predatorsin kanssa keväällä 2021. Sopimuksen ensimmäisen kauden Pärssinen vietti Liigassa TPS:n riveissä, jossa hän on ollut voittamassa hopeaa kahtena edelliskeväänä. Menneellä kaudella Pärssinen pelasi myöskin vielä AHL:n pudotuspeleissä Milwaukee Admiralsin paidassa, jossa tilille kertyi yhdeksän ottelua tehoin 1+2.

Panthersin jatkoaikaosumasta vastasi Aleksander Barkov, joka viimeisteli ottelussa pisteet 1+1. Myös Eetu Luostarinen iski ottelussa yhden maalin.