Mestiksessä pelaava Kiekko-Espoo on tehnyt kovan hankinnan. Seura tiedottaa tehneensä alkaneen kauden kattavan sopimuksen konkarihyökkääjä Tommi Huhtalan kanssa.

34-vuotias Huhtala pelasi viime kauden Ruotsin kakkostasolla Allsvenskanissa edustaen HV71:n joukkuetta, jonka kausi päättyi mestaruuteen sekä SHL-nousuun. Huhtala viimeisteli 48 otteluun runkosarjassa tehopisteet 13+14=27 sekä 14 pudotuspeliin pisteet 4+3.

– Tämä päätös tehtiin sydämestä. Kaikkia vaihtoehtoja mietin, mutta aina se ajatus päätyi, että haluaa jäädä tänne. Tosi innoissani, että pääsen vetämään espoolaispaidan päälle. Täällä ollaan 11 vuotta asuttu ja tästä on tullut koti itselle. Meillä on ollut aina hauskaa ja kentälle on jätetty kaikki. Se identiteetti mikä täällä on aina ollut. Koitan jatkaa sitä espoolaista perinnettä, Huhtala kommentoi Kiekko-Espoon tiedotteessa.

Liiga-urallaan Huhtala on pelannut kaikkiaan 456 runkosarjaottelua (105+96=201) ja 51 pudotuspeliä (14+6=20). Hän on edustanut Bluesia, Ässiä ja Ilvestä. Huhtala oli voittamassa MM-hopeaa Leijonissa keväällä 2014.

Kokenut Huhtala on pelannut myös Jokereissa KHL:ää neljä kautta sekä Saksan DEL-liigassa Adler Mannheimin riveissä kolme kautta. Mies on päässyt juhlimaan urallaan myös Saksan mestaruutta.

Kiekko-Espoo

@KiekkoEspoo
🔥 HOTSI IS BACK! 🔥

"Tämä päätös tehtiin sydämestä. Kaikkia vaihtoehtoja mietin, mutta aina se ajatus päätyi, että haluaa jäädä tänne. Tosi innoissani, että pääsen vetämään espoolaispaidan päälle."

Lue koko paluu-uutinen: kiekko-espoo.com/uutiset/tommi-…

#KiekkoEspoo #Mestis #Espoo