Nashville Predatorsissa nähdään ensi kaudella jälleen täysin suomalainen maalivahtitandemi seuran hankittua Kevin Lankisen Chicago Blackhawksista tuomaan taustatukea viime kaudella hurjan pelimäärän urakoineelle Juuse Sarokselle.

Lankisen alku uudessa seurassaan onkin ollut mainio. Edellisessä harjoitusottelussa Florida Panthersia vastaan puolet ilman takaiskuja pelannut Lankinen nollasi perjantain vastaisena yönä Tampa Bay Lightningin. Predators voitti ottelun maalein 2-0. Lankiselle tilastoitiin ottelussa 30 torjuntaa.

27-vuotias Lankinen aloittaa NHL:ssä kolmannen kautensa. Predators odottanee Lankiselta edelliskausien tapaan reilun 30 pelin runkosarjaa, mikä auttaisi ykkösvahti Saroksen pitämisessä tuoreena pudotuspelejä silmällä pitäen.

Lankinen kuittaa Predatorsin kanssa solmimastaan yksivuotisesta sopimuksestaan 1,5 miljoonaa dollaria.