Patrik Laineen odotetaan tekevän kovaa jälkeä tulevalla NHL-kaudella.

Muun muassa useat toimittajat ja seurakaverit ovat kehuneet suomalaista harjoituskauden aikana. Laine saapui Blue Jacketsin leirille elämänsä kunnossa. Samalla hänen vierelleen on hankittu viime kauden NHL:n pistepörssikakkonen Johnny Gaudreau, joka vain nostaa odotuksia entisestään.

Myös Inside The Rink -toimituksessa on pidetty siitä, miltä Laine on harjoituskaudella näyttänyt.

– Kun Columbus Blue Jacketsin harjoituskausi käynnistyi, niin sana levisi nopeasti. Patrik Laine näyttää nopeammalta. Kahden Blue Jacketsissa vietetyn kauden ja tuoreen jatkosopimuksen jälkeen Laine on valmis nousemaan uudelle tasolle kaudella 2022-23.

– Lainetta on pidetty pitkään yhtenä NHL:n parhaimmista maalintekijöistä. Nyt vertaansa vailla olevan pelintekijän (Gaudreaun) ansiosta Laine on valmis pelaamaan suuren kauden Blue Jacketsissa, sivustolla arvioidaan.