Edmonton Oilers kukisti Winnipeg Jetsin voittomaalikilpailun päätteeksi lukemin 3-2 NHL:n harjoitusottelussa Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Jetsin suomalaispuolustaja Ville Heinola oli ottelussa esillä niin hyvässä kuin pahassa. Hän keräsi tehopisteet 0+2 saatuaan kakkossyötöt joukkueensa molempiin osumiin, jotka syntyivät ylivoimalla. Heinola kerrytti ottelussa jääaikaa 22 minuuttia ja kaksi sekuntia, joka oli Jetsin puolustajista eniten ja koko joukkueesta toiseksi eniten.

Vastaavasti Heinolan tehotilasto painui ottelussa pakkaselle yhden pykälän verran. Oilers pääsi iskemään kamppailun avausmaalin Heinolan puolustuspään virheen seurauksena. Hän menetti kiekon omalla alueellaan ja joutui lopulta antamaan harhasyötön suoraan vastustajan lapaan, josta syntyi ottelun avausmaali.

Urallaan niukasti NHL-vastuuta saanut Heinola pelasi syksyn kolmannen harjoitusottelunsa. Aiempaan kahteen otteluun hän oli iskenyt yhden maalin.