Vaasan Sport hävisi keskiviikkona kotonaan HPK:lle loppulukemin 2-5.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa olivat tuttuun tapaan paikalla molempien joukkueiden päävalmentajat. Sportin pääkäskyttäjä Risto Dufva oli tilaisuudessa humoristisella tuulella, kuten häneltä on totuttu aiemminkin näkemään.

Dufvalta kysyttiin tilaisuuden päätteeksi, että mitä hän haluaa erityisesti teroittaa joukkueelleen ennen torstain vierasottelua JYPiä vastaan. Tämän kysymyksen Dufva kuittasi ytimekkäästi:

– Luistimet.

Dufva on ennenkin hauskuuttanut lohkaisuillaan lehdistötilaisuuksissa. Muun muassa tänä syksynä hän on kertonut puheenvuoronsa päätteeksi lähtevänsä Juvalle Pekan luo saunaan. Lisäksi Dufvalta on kysytty ottelun jälkeen, mitä hän aikoo ottaa illan ottelusta mukaan seuraaviin peleihin. Tähän Dufva on todennut, että ”kaikki pelaajat”.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Liiga

@smliiga
Perusasioiden äärelle. 🤝

Illan ainoa Liiga-ottelu @JYPJyvaskyla 🆚 @VaasanSport tänään klo 18.30! 🔥

🎟 Liput: bit.ly/3CcGrg3
📺 Katso: @CMoreSportFi

#Liiga