Florida Panthersin Aleksi Heponiemi onnistui joukkueen väreissä perjantain vastaisena yönä hienosti, kun pelaaja iski yhden maalin 3-2-voittoon päättyneessä Tampa Bay Lightning -pelissä. Heponiemi palkittiin matsin kakkostähtenä.

Joukkueen hyökkääjistä kolmanneksi eniten ampunut (5) pelaaja sai kaukalossa vastuuta peräti yli 21 minuuttia, joka oli hyökkääjistä sekin kolmanneksi eniten. Isompiin lukemiin ylsivät ainoastaan Aleksander Barkov ja Sam Reinhart.

Heponiemi sai matsin jälkeen kehut Panthers-luotsi Paul Mauricelta.

– Hän on ollut jo leirillä todella hyvä. Heponiemi on erinomainen esimerkki siitä, mitä leirillä piti tehdä. Olemme nyt käyttäneet häntä kaikissa mahdollisissa tilanteissa jäällä, päävalmentaja kehui seuran kotisivuilla.

Kärkiketjuihin noussut suomalaisvirtuoosi pelasi matsissa ylivoimaa reilut kaksi minuuttia, alivoima-aika jäi muutamiin sekunteihin.

– Hän on erittäin älykäs pelaaja. Heponiemi voi pelata joko ylemmissä tai alemmissa ketjuissa.