Keuurulainen KeuPa HT otti perjantaina kauden ensimmäisen voittonsa Mestiksessä käsittämättömällä tavalla, kun Hokki jäi sen jalkoihin uskomattomin lukemin 1-12.

JYPistä lainalla oleva hyökkääjä Rasmus Heljanko (arkistokuvassa) innostui täysin poikkeukselliseen ilotulitukseen.

Tappara-vahti Christian Heljangon veli mätti pelissä käsittämättömät seitsemän pistettä mallilla 3+4. Maalit syntyivät 15 minuutin sisään toisessa ja kolmannessa erässä ja kaikki pisteetkin hän kasasi vain 24 minuutin aikana.

Mestis

@Mestis
🚨 Rasmus Heljangolle hattutemppu täyteen ja illan pisteet tähän mennessä yhteensä 3+3! 🔥 @KeupaHT

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

📺 @CMoreSportFi

Heljangon koko kauden saldo on nyt viiden pelin jälkeen 4+5. 22-vuotias hyökkääjä on pelannut Liigassa HIFK:n ja JYPin väreissä 80 ottelua pistein 6+12=18.