Kaksi asiaa C-Moren lähetyksissä on saanut tällä kaudella paljon kritiikkiä kiekkofaneilta. Ensimmäinen on lähetysten ohjaus. Ohjaus on toisinaan poukkoilevaa, eikä maaleista aina olla nähty hidastuksia.

Toinen asia on Alina Voronkova-Hurrin haastattelut. Toimittajalla on mennyt kahteen otteeseen nimet sekaisin, mikä on närkästyttänyt kiekkofaneja.

Jääkiekon Olohuone Facebook-ryhmässä asia on herättänyt runsaasti keskustelua. Eräs kiekkofani toivoi, että jääkiekkoihmiset ryhtyisivät toimiin ja lähettäisivät joukolla palautetta C-Morelle.

– Isossa porukassa on voimaa ja siksi pyytäsin, että jokainen, jolla on ärsyttäny tällä kaudella Voronkovan ja lähetysten ohjaajien surkea suorittaminen, kävis laittamassa palautessa C-Morelle nuista asioista. Onhan tuo nyt ihan järetöntä, että maksetaan A+ priimatuotteen hinta, mutta laatu on nuilta osin C-, fani kirjoittaa.

Osa jakoi tämän näkemyksen ja kuittasi laittaneensa palautetta eteenpäin. Isossa osassa kommenteissa taas puolustettiin Voronkova-Hurria.

– Kämmihän tää oli, mutta ei tämä maailmaa kaada. Kohti seuraavia koitoksia. Kyllä sitä itelläkin black outteja tulee harvasen päivä tilanteissa, kun tilanteissa. Turhan suuri kohu aivan inhimillisestä kämmistä, eräs fani arvioi.

– Voronkova tekee vain työtään, voisit miettiä miltä hänestä tuntuu tämä.. Miksi ei vaan voisi kannustaa kehittymään… toinen pohtii.

– Eipä itteä haittaa pätkääkään moiset kömmähdykset. Ihan tarpeeton haloo näistä.

LUE MYÖS: Alina Voronkova-Hurrin haastattelusta nousi taas kohu – fanit raivona: ”H*lvettiin tuolta pelleilemästä”