Sveitsin pääsarjassa Genève-Servette HC:n joukkueessa pelaava suomalaispuolustaja Sami Vatanen on saanut erittäin karuja uutisia.

31-vuotias Vatanen loukkasi itseään viime perjantain ottelussa ZSC Lionsia vastaan. Hän sai alavartalovamman, joka pitää puolustajan sivussa kaukaloista seuraavat kolme kuukautta. Vataselle tehtiin leikkaus keskiviikkona.

Näin ollen Vatasta ei nähdä tositoimissa enää tämän vuoden puolella. Mies oli saanut kaudelleen loistavan alun iskettyään ensimmäiseen yhdeksään otteluun tehopisteet 1+7. Tehotilastokin näyttää komeaa lukemaa +8.

Vatanen pelaa toista kauttaan Servetten riveissä. Myöskin viime kausi oli onnistunut, kun 38 otteluun syntyivät tehopisteet 9+30=39. Hän voitti viime kaudella myöskin olympiakultaa ja maailmanmestaruuden Leijonissa.

Genève-Servette HC

@officialGSHC
𝗦𝗮𝗺𝗶 𝗩𝗮𝘁𝗮𝗻𝗲𝗻 𝗼𝘂𝘁 𝟭𝟮 𝘀𝗲𝗺𝗮𝗶𝗻𝗲𝘀

Touché au bas du corps vendredi dernier, Sami Vatanen manquera les 12 prochaines semaines de compétition. Marco Miranda sera également absent ce week-end.

Le GSHC leur souhaite un bon rétablissement!
gshc.ch/fr/News/Actual…
gshc.ch

Sami Vatanen out 12 semaines

Sami Vatanen manquera les 12 prochaines semaines de compétition. Touché au bas du corps vendredi dernier face à Zurich, le défenseur finlandais a été opéré ce mercredi avec succès. Marco Miranda sera...