Kaksinkertainen jääkiekon maailmanmestari Jere Sallinen on pelannut häikäisevän upean alkukauden Sveitsin pääsarjassa NL:ssä.

EHC Biel-Biennen riveissä kiekkoileva 31-vuotias hyökkääjä on saalistanut 11 ottelussa peräti 13 (8+5) tehopistettä, eikä hän ole kuin yhden pisteen päässä pistepörssin ykköspaikasta. Sallisen viimeisin tehopiste (0+1) syntyi sunnuntai-iltana ottelussa HC Ambri-Piottaa vastaan.

Kokeneen suomalaishyökkääjän nykyinen pistetahti on poikkeuksellisen kova verrattuna edelliskauteen, jolloin 32 ottelussa syntyi 19 (11+8) tehopistettä. Tällä hetkellä Sallinen on yli 60 pisteen tahdissa.

NL:n muista suomalaisista muun muassa Valtteri Filppula ja Vili Saarijärvi ovat loistaneet niin ikään alkukaudella. Filppula on kerännyt 12 ottelussa 13 (4+9) tehopistettä ja Saarijärvi on summannut 12 ottelussa 10 (3+7) tehopistettä, joka oikeuttaa puolustajien pistepörssin kakkostilaan.